Woningontruiming Amsterdam

Woningontruiming Amsterdam is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het snel en vakkundig leeghalen van woningen. Naast woningen ontruimen zij ook kantoorpanden en verpleegkamers tegen een betaalbare prijs. Klanten zijn zeer tevreden over de persoonlijke aandacht die er wordt gegeven. Het kan vanwege het verlies van een dierbare of de druk van de woningbouw een emotioneel moment zijn. De vakkundige medewerkers maken dan ook altijd tijd voor een praatje. Alles wordt bezemschoon opgeleverd.

Wat doen ze?

Snel en vakkundig een woning leeghalen of ontruimen? Dan ben je bij Woningontruiming Amsterdam aan het juiste adres. Zij zorgen dat binnen korte tijd jouw bedrijfspand of woning ontruimd is. Het wordt allemaal bezemschoon opgeleverd. Daarnaast kunnen zij ook onderhoudsklussen doen die vereist zijn voor de oplevering. Denk hierbij aan het vullen van gaten in de muur of het verwijderen van een vloer of behang. Als je meubels hebt die je niet zomaar weg wilt doen kunnen zij een eerlijke prijs hiervoor geven.

Wat wordt er gedaan tijdens een woningontruiming?

Een woningontruiming is vaak een emotioneel moment. Dit kan komen door het verlies van een dierbare of het uit de woning worden gezet door de verhuurder. De medewerkers hebben dan ook aandacht voor de persoon en de herinneringen die hieraan verbonden zijn. Maar ook als je jouw verleden wilt opruimen bieden zij een eerlijke prijs voor bijvoorbeeld meubels of andere inboedel spullen. Het wordt bezemschoon opgeleverd en eventuele kleine herstelwerkzaamheden worden ook door Woningontruiming Amsterdam uitgevoerd.

Wat gebeurt er met de spullen?

De spullen die nog enigszins bruikbaar zijn koopt woningontruiming Amsterdam op. De goederen die je mee wilt geven waar je niets meer mee kan worden hergebruikt. Denk hierbij aan een kringloopwinkel of een milieuvriendelijke afvalmethode. Ook heb je de mogelijkheid om te betalen via goederen of edelmetalen. Zo kun je als je krap bij kas zit toch een gedeelte of de volledige rekening hiervan betalen. Maar ook kun je de goederen aan een goed doel schenken. De opbrengsten van jouw goederen gaan dan naar een goed doel naar keuze.