Cadeautips voor familie en vrienden die hebben geholpen tijdens de verbouwing

Een cadeau vinden voor iemand anders is altijd al enorm lastig. Zeker wanneer je deze persoon graag wilt bedanken. Heb jij de afgelopen weken enorm veel verbouwd in huis? Of ben je pas verhuisd? En heb je daarbij ongelooflijk veel hulp van familie en vrienden gehad? Mensen die hun vrije tijd opofferden om jou te komen helpen? Dan wil je ze natuurlijk op gepaste wijze bedanken. Maar wat geef je dan? Zoek je naar places to eat near me en geef je ze een cadeaubon van hun favoriete eettent? Is een handdruk voldoende? Of toch een groot cadeau? Hoe druk je jouw dankbaarheid uit in woorden en een geschikt cadeau? In dit artikel helpen wij jou alvast een beetje op weg.

Organiseer een etentje

Wil je iedereen tegelijkertijd bedanken voor hun hulp? Organiseer dan een etentje in huis. Zo kan iedereen het eindresultaat van de verbouwing bewonderen en genieten jullie ook nog eens van een gezellige avond. Wees niet bang, dit betekent echt niet dat je direct een culinair hoogstandje voor tien man moet bereiden. Wij snappen ook wel dat je geen zin hebt om uren in de keuken te staan. Gelukkig is food delivery Amsterdam makkelijk bereikbaar. Zo geniet je van de lekkerste gerechten die je gewoon thuis laat bezorgen.

Jij hoeft enkel de tafel leuk aan te kleden, uitnodigingen te versturen en voor voldoende drankjes te zorgen. Je favoriete eettent doet vervolgens de rest. Wel zo gemakkelijk!

Geef een cadeaubon

Vind je het lastig om een geschikt cadeautje uit te kiezen? Maar weet je welk waar de interesses van deze persoon liggen? Geef dan een cadeaubon van een winkel waar hij of zij graag inkopen doet. Dit kan een bouwwinkel zijn, een parfumerie, een bloemenzaak of een kledingwinkel. Je kunt er ook voor kiezen om een restaurantbon te geven, zodat ze zichzelf op een lekker etentje kunnen trakteren. Mogelijkheden genoeg.

Geef iedereen een gepaste cadeaubon, zodat ze ook zien dat je de moeite hebt gedaan om het juiste cadeautje uit te kiezen.

Een goede fles drank 

Een goede fles wijn of whiskey doet het natuurlijk altijd goed bij drankliefhebbers. Bedenk goed welk drankje hij of zij lekker zal vinden en koop de beste fles die je kunt vinden. Daar doe je ze vast een groot plezier mee. Wil je de fles nog iets specialer maken? Kies er dan voor om het cadeau te vergezellen met lekkere bonbons, een borrelplankje of een andere lekkernij. Zo kunnen ze zichzelf na een lange klusdag thuis verwennen.

Housewarmingparty

Wat eten we vandaag gezond! Of toch niet? Nee hoor, tijdens jouw housewarmingparty bepaal jij zelf welke lekkernijen er op tafel komen te staan. Een housewarmingparty is niet alleen een leuke manier om al jouw vrienden en familie voor hun hulp te bedanken, maar ook om je nieuwe of pas verbouwde woning aan je dierbaren te tonen. Zorg voor lekkere hapjes en drankjes, goede muziek en de juiste gezelschap. Succes gegarandeerd!

Wil je de mensen die geholpen hebben extra in het zonnetje zetten? Hou dan een toespraak en druk je dankbaarheid uit in woorden. Of geef ze ieder een speciaal cadeau of een kaart met mooie woorden bij het afscheid. Je hebt niet veel nodig om de ander een groot plezier te doen.