hapert aanhanger

Welk type Hapert aanhangers zijn er allemaal?

Voor het vervoeren van een zware of grote lading van A naar B wordt vaak een aanhanger gebruikt. Het is natuurlijk belangrijk dat de lading veilig en onbeschadigd vervoerd kan worden. 

Waarom een Hapert aanhanger?

Als je een aanhanger wilt aanschaffen dan wil je natuurlijk een betrouwbare, stabiele en robuuste aanhanger. Niet voor niets is HAPERT al jarenlang de marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers. Een Hapert aanhanger is dan ook een uitstekende keuze. 

Alle modellen van Hapert voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarom is Hapert bij veel consumenten en bedrijven de eerste keuze bij het kopen van een nieuwe aanhanger. Hapert staat bekend om de sterke en duurzame aanhangers. Bij aankoop van een Hapert aanhanger profiteer je bovendien van maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar chassis garantie.

Verschillende type aanhangers

Voor iedere klus vind je bij Hapert een geschikt type aanhanger voor de beste transportoplossing. Hieronder hebben we de verschillende typen aanhangers voor je op een rijtje gezet:

  • Tandemasser: tandemassers zijn aanhangers met twee evenwijdig achter elkaar liggende assen, hierdoor is er een betere verdeling van het gewicht. Bij tandemassers is daardoor een hoger laadvermogen mogelijk.
  • Autoambulance: dit is de transportoplossing voor het vervoeren van machines en auto’s. De autoambulance van Hapert heeft oprijplaten, waardoor machines en auto’s gemakkelijk op de aanhanger gereden kunnen worden.
  • Bakwagen: de open bakwagen van Hapert is ideaal voor het vervoeren van losse materialen, zoals tuinafval, grofvuil, grind of pallets.
  • Autotransporter: dit type aanhanger is geschikt voor het vervoeren van auto’s en machines.
  • Kipper: met een kipper gaat niet alleen het vervoeren van losse materialen soepel, maar ook het lossen van alle materialen gaat erg gemakkelijk door het kiepsysteem. Ideaal voor het vervoeren en lossen van groenafval, grind, puin en andere losse materialen.
  • Gesloten aanhanger: dit type aanhanger is in tegenstelling tot de andere aanhanger geheel gesloten. De mogelijkheden van een gesloten aanhanger zijn eindeloos, denk aan een marktwagen, koelwagen of verkoopwagen.

Bron: https://hapert.com/nl