Weg met die saaie binnendeuren

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, die oude saaie binnendeuren kunnen echt niet meer! Je hebt veel tijd en moeite besteed aan jouw woning en om deze helemaal in jouw style in te richten aan te kleden, Dan wil je toch ook dat de binnendeuren daar perfect op aan sluiten? Binnendeuren zijn in verschillende stijlen en materialen te verkrijgen. Van holle, simpele deuren tot deuren van massief hout met gedecoreerde afwerking en dan zijn er ook nog duren met metalen frames en glas. Het vinden van de juiste deur in jouw interieur wordt een stuk eenvoudiger wanneer je er voor kiest om binnendeuren op maat te laten maken. Zo heb je zelf inbreng in de style, het materiaal, kleur en de afwerking. Findoor binnendeuren zijn de perfecte keuze voor jouw ideale woning!

Op maat gemaakt in jouw style!


Bij Findoor weten ze als geen ander hoe belangrijk goede en duurzame kwaliteit is waar je de rest van jouw leven, of in ieder geval zolang als je in de woning woont, optimaal van geniet.

Het op maat laten maken van massieve deuren is vakwerk dat van begin tot einde op een professionele manier wordt aangepakt! Van iedere deur wordt met digitale apparatuur de maten ingemeten zodat deze op de millimeter nauwkeurig kunnen worden overgenomen. Tijdens de bouw van een woning kan het voorkomen dat niet alle doorgangen op de millimeter gelijk zijn en daarom wordt elke deur voorzien van een eigen nummer zodat elke deur precies aansluit. Vervolgens worden de afmeting en hoogte van de scharnieren in het kozijn opgenomen en overgenomen op jouw nieuwe deuren. Dit alles wordt verwerkt in een systeem dat deze informatie naar de CNC freesmachine stuurt om de deur vervolgens uit te frezen volgens het opgegeven ontwerp. Deze werkmethode zorgt er voor dat er geen afwijkingen in het uiteindelijke resultaat zitten waardoor iedere deur perfect past.

Findoor heeft wat jij zoekt!


Net als de vloeren en gordijnen in jouw huis zijn de deuren een onderdeel die de woning extra karakter geven, hier een goede keuze inmaken is belangrijk want je zult deze iet zomaar vervangen. Wanneer jij jouw binnendeuren op maat laat maken door Findoor dan kun je ervan verzekerd zijn dat je in de juiste handen bent. Naast vakmanschap in het maken van deuren in elke style die je, je maar bedenken kan biedt Findoor een totaalpakket welke bedoeld is om jou een service te bieden die je nergens anders krijgt. Naast standaard maten binnendeuren is het ook mogelijk om deuren in afwijkende maten te maken, of deze nu breder, hoger of korter moet zijn, het kan allemaal!
Naast het bieden van een totaaloplossing in het op maat maken van hoogwaardige deuren is Findoor ook begaan met het milieu en staat duurzaamheid voorop en zetten zij zich in voor de bescherming van de natuur en het tegengaan van ongecontroleerde houtkap. Deuren op maat laten maken bij Findoor is dus niet alleen een goede keuze voor jouw woning maar ook voor de natuur!