Waarom is het kiezen van een goede hor zo belangrijk?

De keuze voor een hor in je huis, dit is waarschijnlijk niet iets waar je vooraf lang over nadenkt. Een hor wordt in sommige gevallen enkel gezien als raamdecoratie. Toch is het belangrijk om een wel overwogen keuze te maken wanneer je van plan bent om een hor te kopen

Heb jij ook weleens last dat je een hele nacht wordt lastig gevallen door iets op je kamer dat er niet hoort? Sommige goedkopen horren sluiten niet goed en dat zorgt ervoor dat je in de zomer vaak last hebt van veel muggen en insecten in huis. Dit kan erg vervelend zijn en daarom is het belangrijk dat je goed advies krijgt over de horren. Dit advies kan je onder andere bij de Woonspecialist krijgen. Naast advies zorgen zij ook voor maatwerk, zodat de installatie vlekkeloos verloopt.

De oplossing voor hooikoorts in huis

Hooikoorts kan voor veel mensen een heel groot probleem zijn in het voorjaar en soms zelfs tot en met de zomer. Heb jij dit probleem en zou je dolgraag een plekje hebben waar je niet constant hoeft te niezen, dan kan de keuze van een hor wel eens heel belangrijk zijn. Bij de Woonspecialist hebben ze namelijk ook horren met POL-tex gaas. Dit gaas houdt pollen buiten en is ideaal wanneer jij last hebt van hooikoorts. Eindelijk kan je tot rust komen in je eigen huis.

Maatwerk overal in je huis

Wat ook vaak voorkomt is dat een huis beschikt over een goede hor bij de deur, maar dat er ramen open worden gezet die niet voorzien zijn van een hor. In dit geval is het probleem van muggen er nog steeds. Het is daarom van belang dat heel je huis beschikt over goede horren. Bij de Woonspecialist is het niet alleen mogelijk om horren voor schuifdeuren te verkrijgen, ze hebben ook,  plisséhorren en inzet horen. Alles dus om in de zomer mug en hooikoorts vrij te zijn!