Waarom een gietvloer laten aanleggen?

Een gietvloer is onderhoudsarm en comfortabel en kan daarmee een prettige vloer bieden voor zowel in huis, als in de industrie. Je kunt zelfs kiezen voor een coating in plaats van een volledige gietvloer. Hiermee hoef je niet direct je volledige vloer te vervangen, maar geniet je wel van alle gemakken en voordelen van een gietvloer. Beide zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken en zijn gemaakt van waterdicht materiaal.

Diverse soorten gietvloeren

In de industriële sector zijn epoxyvloeren erg populair onder de gietvloeren. Deze soort vloer kan namelijk veel mechanische en chemische belasting aan. Bij gietvloer-gietvloeren.nl kun je de epoxyvloer aan laten passen naar jouw wensen en kleuren. Zowel epoxyvloeren als woonbeton vloeren kunnen voorzien worden van vloerverwarming. Deze vloeren zijn hier dik genoeg voor. Woonbeton voelt comfortabel aan en heeft ook diverse kleurenopties. Speciale varianten onder de gietvloeren zijn er ook. Zo is een troffelvloer een hygiënische gietvloer en kun je een unieke vloer realiseren met een siergrindvloer. Microcement of beton cire vloeren creëren een vloer met karakter. Bij microcement worden hars en kalkcement gemixt. Cementgebonden gietvloeren zijn veelzijdig en geven een authentieke uitstraling.

Specialist of zelf doen

Specialisten met jarenlange ervaring kunnen alle soorten gietvloeren of coatings komen leggen. Je kunt op https://www.gietvloerdenbosch.nl/ een offerte aanvragen om de kosten te bepalen. Maar misschien overweeg je om zelf je vloer te leggen. Op onze website kun je alles vinden dat je nodig hebt om je eigen gietvloer te realiseren. Behalve materialen, vind je op de website handige instructievideo’s om je te helpen met je project. Met meer dan tien jaar ervaring kun je op de website bovendien deskundig advies vinden voor de doe-het-zelver die zijn of haar eigen gietvloer wil leggen.

Alle materialen voor leggen en onderhouden

Met advies en instructievideo’s ben je geholpen, maar alle materialen die je nodig hebt, kun je ook op de site vinden. Je kunt volledige pakketten voor de verschillende vloeren vinden, maar ook onderhoudsmaterialen voor als je vloer er eenmaal ligt – of je dat nu zelf hebt gedaan of laten doen. Alles wordt snel en gratis geleverd bij een minimale besteding van 50 euro. De producten die de webshop aanbiedt zijn van topkwaliteit A-merken.