LED strips als trapverlichting

Trapverlichting installeren? Kies voor LED strips!

Veel huishoudens kiezen steeds vaker voor LED strip trapverlichting. LED strips als trapverlichting hebben zowel een functionele als een decoratieve functie en er zijn verschillende redenen om voor LED strips te kiezen om de trap te verlichten. Ga door met lezen als je meer te weten wilt komen over het gebruik van ledstrips voor trapverlichting.

Verhoog het wooncomfort

Kies voor Ledstrips als je trapverlichting wilt installeren. Op deze manier verhoog je het wooncomfort van de bewoners aangezien trapverlichting met bewegingssensor gemakkelijk werkt. Je hoeft niet op zoek te gaan naar de lichtschakelaar aangezien het licht op de trap tijdens het lopen automatisch aan en uit gaat.

LED strips zijn sfeervol, ook op de trap

LED strips op de trap brengen een moderne en warme sfeer met zich mee. Je kunt zelf bepalen wat de lichtkleur en lichtsterkte zal zijn van de LED strips en het gewenst effect creƫren waardoor de LED strips beter bij het interieur en de stijl van je huis passen.

LED strips zijn makkelijk te plaatsen op de trap

Je kunt LED strips gemakkelijk zelf op de trap plaatsen vanwege de flexibiliteit. De strips zijn eenvoudig op maat te knippen en te bevestigen op alle traptreden. Houd wel rekening dat je voldoende tijd vrij moet maken voor de plaatsing als je zelf aan de slag gaat.

LED strips zijn energiezuinig

LED strips zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ze verbruiken amper energie waardoor de energiekosten omlaag zullen gaan. Daarnaast is LED trapverlichting duurzaam en zeer geschikt voor langer termijn.

LED strips maken je trap veiliger

Je maakt je trap vele malen veiliger door LED strips te plaatsen, zeker als het donker is en de bewoners de traptreden minder goed kunnen zien. Op deze manier voorkom je nare ongelukken.

LED strips kunnen tegen een stootje

LED strips zijn stevig en kunnen goed tegen stoten en stof. Zeker als je ervoor kiest om ze te installeren met de LED profielen van LEDStripXL. Hierdoor gaan de Ledstrips jarenlang mee.

Ga je trapverlichting plaatsen en heb je voor LED strips gekozen, dan heb je een verstandige keuze gemaakt aangezien je jarenlang profiteert van een energiezuinige en sfeervolle verlichte trap.