Kwaliteit voor laminaat traprenovatie

Als je denkt aan een traprenovatie laminaat, ben je bij Toptrap aan het juiste adres. Zij hebben niet alleen meer dan 20 jaar ervaring, maar bieden ook kwaliteit en deskundigheid in hun renovaties. Met kwaliteit, klantvriendelijke service en een fijne prijs, ben je goed geholpen met je traprenovatie met laminaat bij Toptrap. Het werk wordt met aandacht uitgevoerd, waarbij ook rekening gehouden wordt met jouw wensen. De specialisten werken door totdat jij tevreden bent. Bovendien hebben alle medewerkers minimaal tien jaar ervaring in traprenovaties.

Maatwerk en oog voor detail

Een traprenovatie laminaat bij Toptrap is maatwerk. Iedere traptrede wordt bewerkt met de hand, waarbij persoonlijke aandacht en oog voor detail ingezet worden. De specialist van Toptrap werkt in heel Noord-Holland, met prominente aanwezigheid in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Den Helder, Haarlem en Purmerend. Als je kiest voor een traprenovatie met laminaat, kies je ervoor om je trap een tweede leven te geven. Dit is een duurzamere keuze dan het geheel vervangen van je trap.

Hoe het werkt

Een traprenovatie bestaat bij Toptrap uit drie fases. In de eerste fase bepaal je samen met de adviseur hoe je trap er uiteindelijk uit komt te zien. Hierna worden de traponderdelen in de werkplaats van Toptrap gerenoveerd, geheel naar jouw wens. Als laatste kun je kiezen in welke kleur de trap afgewerkt dient te worden en of je nog extra opties wil. Je kunt bijvoorbeeld het laminaat in de gang of overloop ook aanpakken, om de trap en hal als een geheel te laten ogen. Of je geeft een moderne look met een RVS-trapleuning. Een andere optie is trapverlichting, praktisch voor het zicht in het donker op de trap en bovendien heel trendy.

Waarom laminaat voor je traprenovatie

Een traprenovatie kan met verschillende materialen, bijvoorbeeld laminaat. Een traprenovatie met laminaat geeft veel opties voor kleuren en afwerkingen. Je kunt kiezen voor houtlook, maar ook onnatuurlijke kleuren zoals wit. In laminaat zullen niet snel krassen ontstaan, zodat de trap er lange tijd goed uit blijft zien. Laminaat is gemakkelijk te onderhouden doordat het redelijk glad is. Vlekken kun je simpelweg verwijderen met een vochtige doek of laminaatreiniger. Er zit ook een vochtafstotende laag op het laminaat, zodat vloeistoffen er niet intrekken. Bovendien is laminaat voordelig en snel klaar.