“kantoor verbouwen tips”

Kantoor verbouwen? 5 tips voor een fijne kantoorinrichting!

Je kantoorruimte verbouwen is geen eenvoudige klus. Voordat je begint met verbouwen of het inhuren van een aannemer is het verstandig om goed te bedenken wat je allemaal wilt veranderen. Van plan om je kantoor binnenkort te verbouwen? Wij hebben hieronder 5 handige tips voor een fijne kantoorinrichting voor je op een rijtje gezet!

Tip 1. Investeer in ergonomische kantoormeubelen

Ergonomisch werken is ontzettend belangrijk en brengt vele voordelen met zich mee. Als je aan de slag gaat met het verbouwen van de kantoorruimte is het verstandig om na de verbouwing te investeren in goede kantoormeubelen. Kies voor kantoormeubelen van OfficeCity om jaren plezier te hebben van je nieuwe inrichting!

Tip 2. Frisse kleuren

Het is bewezen dat het in een frisse, lichte kantoorruimte gemakkelijker is om je gedurende de dag beter te concentreren en productiever te werken. Dit betekent niet dat je direct moet kiezen voor een geheel wit interieur, maar kies een frisse en lichte kleurencombinatie. Het is vooral belangrijk dat de kleuren rustig ogen. Het gebruik van accentkleuren zijn dan ook een absolute aanrader.

Tip 3. Verduurzaam

Tijdens een verbouwing is het slim om rekening te houden met de energieprestatie van je kantoorpand. In sommige gevallen is een kleine investering voldoende om maandelijks te besparen op de energiekosten. Als je toch gaat verbouwen.. denk dan ook na over de isolatie, CV-ketel en de verlichting. Van TL verlichting overstappen naar LED verlichting is een slimme keuze.

Tip 4. Zoek een goede aannemer

Ben je van plan om een aannemer in te schakelen voor de kantoorverbouwing? Dan is het verstandig om tijdig op zoek te gaan. Sommige aannemers zijn zo druk dat ze pas na 6 maanden een lege plek in hun planning hebben. Zeker de goede aannemers zijn voor lange tijd volgepland.

Tip 5. Bepaal het budget

Het werken met een budget is absoluut een aanrader bij het verbouwen van je kantoor. Je wilt natuurlijk niet dat je veel te veel geld uitgeeft aan de verbouwing. Probeer te werken met een laag budget en calculeer extra financiële ruimte in.Meer handige bouwtips? Ga naar Bouwblogger.nl voor handige tips en inspiratie!