In welke sectoren zijn werktenten inzetbaar?

Benieuwd naar de werktent? Deze tenten zijn ontzettend veelzijdig en er is ook nog eens een grote lijst aan mogelijkheden. Je kunt ze huren of aanschaffen en er snel gebruik van maken door een korte levertijd bij Donselaar Structures. In onderstaand artikel lees je alles over de sectoren waar deze veelgebruikte werktenten inzetbaar zijn. 

Werktenten in alle sectoren 

In Nederland verandert het weer met de dag. De ene keer schijnt het zonnetje en twee uur later valt het met bakken uit de lucht. Wisselvallig dus, en vooral onhandig als je buiten werkzaamheden aan het verrichten bent. De werkzaamheden moeten gewoon doorgaan en daar zijn de werktenten van Donselaar Structures de ideale oplossing voor! Bovendien kunnen de tenten ook dienen als opslagplaats zodat je goederen schoon en droog blijven. Bovendien kunnen de tenten op maat geleverd worden en kun je ze zowel kopen als huren. Kijk wat bij jouw project past!

Voordelen van de werktenten: van alle markten thuis

Werktenten zijn inzetbaar in verschillende sectoren. Zowel in de bouw als in recreatiegebieden beschermen ze tegen regenval en kou. En juist daar wil je natuurlijk genieten van op een zorgeloze middag met of zonder zon. Ga je trouwen of heb je een receptie? Of een openluchtfeest? Denk aan bouwprojecten maar ook aan festivalgangers die genieten van een dak boven hun hoofd. Of wat dacht je van een handige opslagplaats voor materialen? Maar de tenten hebben nog meer voordelen. De constructie is ontzettend sterk, dus de tenten zullen stevig blijven staan in weer en wind. Daarnaast zijn ze wind- en regenbestendig. Ook helpen ze tegen kou: beter beschermd met een tent dan in een open veld staan. Je kunt ze huren of kopen op maat, dus je vindt altijd wel een tent die geschikt is voor jouw project. Je kunt verschillende kleuren kiezen, de sfeer is meteen gemaakt. Je kunt ook verschillende tenten met elkaar koppelen, ideaal voor grote evenementen of festivals. De huurtermijnen zijn flexibel en de levering is snel. Bovendien is het gebruik heel uiteenlopend en komen ze in veel sectoren van pas. Enkele voorbeelden waar je de tenten nog meer voor zou kunnen gebruiken:

  • Bouwprojecten
  • Festivals
  • Evenementen
  • Markten
  • Bruiloften
  • Corona teststraattenten
  • Kerstmarkten
  • Beurstenten
  • Strandtenten
  • Opslagplaats

Veilige werktenten

Als je een tent huurt voor je project of evenement wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van een veilig dak boven je hoofd. Bij de huur van de werktenten wordt alle zorg je uit handen ontnomen. Met jarenlange ervaringen zal je geholpen worden, zowel bij transport als de montage van alle tenten, als dat nodig is. De huurperiode heb je ook volkomen zelf in de hand. Liever eigenaar van een mooie tent? Je kunt natuurlijk ook overwegen om er eentje aanschaffen. De werktenten van Donselaar Structures zijn getest op veiligheid en voldoen aan de brandveiligheidseisen en hebben een veiligheidskenmerk. Zo ben je er van verzekerd dat je deze tenten veilig neer kunt zetten en kunt laten staan. Zelfs als het pijpenstelen regent zijn deze tenten het zonnetje in huis!