Een opblaasbaar bubbelbad: de ultieme wellness-ervaring in je eigen tuin.

Een jacuzzi of een eigen bubbelbad is vanwege de prijs helaas niet voor iedereen weggelegd. Het wordt gezien als luxe en daar valt natuurlijk iets voor te zeggen, maar wat maar weinig mensen weten is dat een een jacuzzi of bubbelbad helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Tegenwoordig is er een relatief goedkoop alternatief: een opblaasbaar bubbelbad. Wat dat kost? Een opblaasbaar bubbelbad is al verkrijgbaar voor minder dan 600 euro!

Even heerlijk tot rust komen!

Een jacuzzi of hottub heeft verschillende grote voordelen. Allereerst is het natuurlijk goed voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Na een zware werkdag is er niets fijner dan compleet tot rust te komen en je spieren te ontspannen in het heerlijke warme water van de hottub. Je hoofd even helemaal leegmaken zodat je er de volgende dag weer flink tegenaan kan.

Een opblaasbaar bubbelbad: de voordelen.

Een jacuzzi, hottub of bubbelbad heeft verschillende voordelen. Allereerst zijn er natuurlijk de gezondheidsvoordelen die zojuist benoemd zijn. Een goede gezondheid is van levensbelang en met een uitgerust lichaam en een frisse geest kunt u er iedere dag weer opnieuw tegenaan. Maar er zijn meer voordelen. Zo zijn er grote voordelen van een opblaasbaar bubbelbad ten opzichte van een traditioneel bad op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Een opblaasbaar bad vergt veel minder onderhoud en is gemakkelijk te verplaatsen. Zo kun je ervoor kiezen om hem in de zomer buiten te plaatsen en hem in de winter binnen te zetten.

Dan is er natuurlijk nog het grote prijsvoordeel. Waar je bij een traditioneel bubbelbad of jacuzzi al gauw moet denken aan enkele duizenden euro’s, is de aanschaf van een opblaasbaar bubbelbad een veel minder grote hap uit uw portemonnee. Bij Fonteyn bent u al eigenaar van uw eigen stukje wellness voor nog geen 600 euro(!). Zo wordt luxe voor iedereen betaalbaar. Een opblaasbaar bubbelbad verbruikt tenslotte veel minder energie en zo scheelt het u ook nog eens op uw energierekening.

Opblaasbare bubbelbaden of jacuzzi’s zijn verkrijgbaar met verschillende functionaliteiten. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar welke verschillende modellen er beschikbaar zijn? Neem dan eens een kijkje bij Fonteyn. Zij beschikken over de grootste spa-showroom ter wereld en kunnen u bovendien van uitgebreid en vakkundig advies voorzien.