Een gietvloer, geschikt voor elk interieur!

Een gietvloer heeft tal van voordelen. In de eerste plaats, omdat hij past in elk interieur. Of je nu van plan bent om een gietvloer te (laten) leggen in jouw woonkamer, kantoor of een winkel, het kan allemaal. Elke gietvloer kan aangepast worden naar eigen wens, zodat hij past bij elke uitstraling van ieder interieur. En dat is nog maar één voordeel. Nog meer interesse in een gietvloer gekregen? Lees dan zeker verder! 

Gietvloer aanleggen in Amsterdam 

Als je op zoek bent naar een gietvloer, dan kan je best even kijken bij Gietvloer Amsterdam. Daar kan je kiezen uit een heel breed assortiment van gietvloeren, voor welk soort interieur hij ook bestemd is. De grote lijnen bij een gietvloer zijn overal hetzelfde. Ze zijn naadloos, waardoor ze een mooi geheel vormen over verschillende ruimtes. Een bijkomend voordeel is dat ze daardoor dus heel gemakkelijk in onderhoud zijn. Daarnaast kan je ze ook combineren met extra’s waaronder vloerverwarming. Dat is ideaal wanneer je de vloer wil leggen in de woonkamer.  

Gietvloer of coatingvloer?

De prijzen van gietvloeren hangen natuurlijk van verschillende zaken af. Het materiaal, de kleur van de gietvloer en hoe groot de oppervlakte van de gietvloer zal zijn. Ook is de prijs bepalend, afhankelijk of je er extra’s bij wilt of niet. Als je graag een idee hebt van de prijs, kan je bij coatingvloer.nl ook gewoon een offerte aanvragen. Je geeft alles door van wensen en je krijgt een prijs op maat terug. Dan kan je zelf kiezen of je de vloer effectief door hen wil laten leggen of aankopen, of niet. Ook kan je bij hen in de showroom terecht om inspiratie op te doen. 

Zijn er nadelen? 

Na al die voordelen van een gietvloer, vraag je je natuurlijk ook af of er nadelen aan verbonden zijn. Aan elk voordeel hangt meestal ook wel een nadeel, jammer genoeg. Er is eigenlijk maar 1 groot nadeel aan een gietvloer en dat is dat het een harde vloer is. Wanneer je dus nog kinderen hebt en ze vallen, kan dit extra pijnlijk zijn. Verder zijn er geen nadelen aan verbonden, als je goed oplet met het verschuiven van meubels. Een gietvloer is een perfecte vloer, maar wel een tikkeltje gevoeliger dus oppassen voor krassen is de boodschap!