Een creatieve toets in de badkamer? Kies voor een badkamer met betonlook!

Een unieke badkamer met een creatieve toets, wanneer je daar naar op zoek bent, kan je overwegen om een badkamer met betonlook te plaatsen. Een echte eyecatcher! 

Met betonlook alle kanten uit 

Heb je besloten om je badkamer een nieuwe look te geven, dan wil je misschien eens een echte eyecatcher in de badkamer? Je kan op verschillende manieren voor een unieke toets in de badkamer zorgen. Met een betonlook vloer, met een muur in betonlook of zelfs met meubilair in de look van beton. Wanneer je kiest voor een badkamer met betonlook, kan je echt alle kanten uit. Zeker met de producten van Home of Concrete zorg jij voor een strakke, maar toch stijlvolle look in de badkamer!

Muur in betonlook 

Heb je besloten om een muur in de badkamer in betonlook te zetten? Dat kan! Dankzij de betonlook muurverf tover jij een muur in de badkamer in geen tijd om tot een muur die eruitziet alsof hij van echt beton is. De muur is een gemengde leemverf in de kleur die jij wilt en waar je meteen mee aan de slag kan. Er hoeft verder niets meer mee te gebeuren, de verf is gebruiksklaar. De producten zijn bovendien 100% natuurlijk waardoor jij geen schrik moet hebben voor de gezondheid. 

Waarom kiezen voor betonlook? 

Er zijn naast het esthetische aspect nog een heel aantal andere redenen om voor een betonlook in de badkamer te kiezen. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een vloer in betonlook, dan mag je zeker zijn van een kwaliteitsvolle vloer die bovendien praktisch is in onderhoud. De vloer wordt in een keer gegoten en vormt een mooi geheel door heel de badkamer. Hierdoor heb je geen naden of voegen waar je rekening mee moet houden en dat is zeer gemakkelijk! Hij kan ook in verschillende kleuren gegoten worden waardoor jij altijd een betonlook vloer naar keuze hebt in de badkamer.