Een betonlook gietvloer

Een betonlook vloer ziet eruit als een echte betonnen vloer, maar is eigenlijk een gietvloer. Bij een betonlook gietvloer worden twee kleuren gemixt voor een unieke vloer die eruit ziet als echt beton. Een betonlook vloer is naadloos en vochtwerend. Omdat zo een vloer ook licht flexibel is, voelt hij comfortabel aan. Je kunt een betonlook gietvloer overal in huis toepassen, van wc tot slaapkamer. Maar ook op kantoor of in grote bedrijfsruimtes is een betonlook vloer een goede keuze.

Verschillende betonlook vloeren

Beton cire is een ander soort gietvloer van eeuwenoud materiaal. Het is erg sterk en ziet er mooi uit. Ook beton cire is vochtwerend en naadloos, en kan toegepast worden in elke ruimte in je huis of bedrijf. Woonbeton ziet er ook uit als echt beton, maar heeft de voordelen van een gietvloer. Het is comfortabel en naadloos. Bovendien kun je voor woonbeton kiezen welke kleur het best past bij de ruimte waar jij een woonbeton gietvloer wil hebben. Een cementgebonden gietvloer is een mix van kunsthars en cement. Ook deze soort vloer oogt als een betonnen vloer, maar voelt als een comfortabele gietvloer.

Doe-het-zelf of specialist

Je kunt ervoor kiezen om een offerte op te vragen en de gietvloer professioneel te laten leggen. Specialisten met jarenlange ervaringen kunnen elke soort betonlook vloer komen leggen. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Via epoxywinkel.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt om zelf een gietvloer, al dan niet met betonlook, aan te kunnen leggen. De website heeft handige instructievideo’s om je op weg te helpen en kan met meer dan tien jaar ervaring deskundig advies geven aan de doe-het-zelf vloerlegger.

Materialen voor de doe-het-zelf vloerlegger

Naast advies en instructievideo’s kun je op de website alles vinden wat je nodig hebt aan materialen. Behalve hele pakketten voor de verschillende varianten vloeren, vind je bij de webshop ook onderhoudsmaterialen. Vanaf vijftig euro wordt alles snel en gratis geleverd. Bovendien zijn alle producten van topkwaliteit A-merken.