Dit zijn de PVC vloer Trends van 2021

Een PVC vloer is niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamers. Elk jaar zijn er steeds meer mensen die overstappen op dit type vloer. Dat komt omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van traditionele vloeren. Tegels worden bijvoorbeeld snel dof en moet je goed bijhouden door af en toe ze schoon te poetsen. Op goedkope laminaatvloeren komen meestal krassen en gaan niet al te lang mee. Bij een PVC vloer heb je hier geen last van. Dit is namelijk super sterk materiaal en je moet van goeden huize komen om op deze vloer krassen te krijgen.

PVC vloer

Welke pvc vloer is populair momenteel?

Momenteel is een visgraat pvc vloer helemaal hot! Vroeger lag dit meestal in de kamer bij oude mensen, maar tegenwoordig is het weer helemaal in. Het komt ook steeds vaker in bekende tv programma’s zoals, VTwonen. Je ziet dus steeds vaker dat de rechte planken zoals we die meestal kennen, worden ingeruild voor een visgraatmotief. Ben je nou op zoek naar pvc vloeren, maar kun je het niet vinden? Zoek dan eens rond op Google, websites zoals www.strijkerverf-wonen.nl hebben een ruime keuze in pvc. Natuurlijk zijn er ook andere vloeren speciaalzaken waar je gewoon naar binnen kunt lopen en lekker kunt rondkijken om inspiratie op te doen. Daarnaast zijn er ook veel woonbladen zoals, VTwonen of de Libelle waar je allerlei inspirerende vloeren kunt vinden. 

Welke soorten PVC vloeren zijn er?

Voordat pvc vloeren bestonden hadden mensen vaak een houten vloer in hun woning. Sinds de opkomst van pvc is dit gebleven. Het is namelijk verkrijgbaar in houtmotief. Alleen wist je dat tegenwoordig er veel meer verschillende soorten op de markt zijn? Je kunt nu namelijk ook stenen en zelfs betonnen vloeren kopen van dit materiaal. Perfect dus als je een industriële look wilt creëren in je woonkamer of slaapkamer.