Ik wil mijn slaapkamer verbouwen!

Door het heersende virus zitten veel mensen helaas thuis. In deze zware periode is het belangrijk om iets te vinden om te doen. Je kan op dit moment het beste aan je huis klussen. We zijn toch elke dag binnen en hebben vrij weinig te doen. Als je zelf gaat klussen bespaar je veel geld en je besteed je tijd goed. In dit artikel ga ik je handige tips geven over hoe jij je slaapkamer kan verbouwen. 

Behangen of verven 

Deze discussie heb je vaak al wel eens eerder gehoord. Moet ik mijn kamer ga behangen of verven? Het voordeel aan behangen is dat je meer kan variëren en het gaat wel tot 10 jaar mee.  Wat wel een nadeel is dat het meer moeite kost om behang aan te brengen. Je moet het heel secuur doen want anders zie je strepen en bubbels. Dit wil je natuurlijk niet! Verven is sneller en relatief goedkoper. Er zijn heel veel verschillende soorten verven. Het kan zo zijn dat je wel een hele dag nodig hebt om de juiste verf uit te kiezen. Heb je geen idee wat je wilt? Dan kan je bijvoorbeeld eens kijken naar Sikkens Alpha Projecttex of de Sikkens Alphatex SF. Ze hebben een uitstekende dekkracht met een mat uiterlijk. 

Meubilair 

Als je toch bezig bent wil je natuurlijk ook wel nieuw meubilair. Dit snap ik volkomen! Wil je nieuw meubilair maar heb je niet zoveel geld te besteden? Dan is de Ikea de perfecte oplossing. De Ikea heeft hele leuke spulletjes voor een mooie prijs. Let er wel op dat je ruim de tijd neemt in de Ikea want het is een echte doolhof daar! Naast de Ikea is de kringloop ook een goede oplossing. Hier vind je vaak de beste spullen voor de beste prijs. 

Ben jij ook bezig met het verbouwen van je slaapkamer? Ik ben benieuwd of jij ook nog leuke tips hebt!