bouwen van een nieuw bedrijfspand

Hoe bespaar je geld bij het bouwen van een nieuw bedrijfspand?

Een nieuw bedrijfspand laten bouwen kan erg veel kosten. Je wilt dat al je werknemers een goede plek hebben om de kernactiviteiten van jouw bedrijf uit te voeren. Een goed werkklimaat werkt immers mee aan het bevorderen van de efficiëntie en daarmee de resultaten van je bedrijf. Er zijn verschillende manieren waardoor je er voor kan zorgen dat de kosten van de bouw niet te ver oplopen. Eén van de opties die kostenbesparend is voor je nieuwe bedrijfshal is een verdiepingsvloer bedrijfshal. Hierdoor kan je een grote hal laten bouwen en daar later een verdiepingsvloer in laten plaatsen.

Geld besparen met een verdiepingsvloer

Hoe zit dat besparen dan precies? Door een verdiepingsvloer bedrijfshal te laten plaatsen hoef je niet tijdens de bouw al een verdieping te laten bouwen. Een verdiepingsvloer in je bedrijfshal biedt dus de mogelijkheid om later pas een verdieping te laten integreren in je bedrijfshal. Dit kan ook in een loods bijvoorbeeld.

Wanneer je veel opslag nodig hebt dan kan het gunstig zijn om een loods te laten bouwen. Wil je daar wel kantoren in dan hoef je dat niet gelijk te laten bouwen tijdens de bouw van de loods. Dit kost meer tijd en materiaal voor de aannemer en jou dus meer geld. Een verdiepingsvloer loods biedt dan de optie om later een kantoor te laten monteren. Dit gaat sneller en het kost minder geld.

Een verdiepingsvloer, wat is dat?

Maar wat is een verdiepingsvloer precies? Een verdiepingsvloer loods bijvoorbeeld is een verdieping die in je loods of bedrijfspand wordt geplaatst. Dit hoeft dus niet tijdens de bouw van een loods of bedrijfspand. Je kan zelf aangeven hoeveel verdiepingen je wilt en hoe groot het oppervlak moet zijn. Daarnaast is het kostenbesparend doordat je verdieping mee kan naar een volgend pand. Het is makkelijk te demonteren en daardoor dus goed mogelijk om de verdieping mee te nemen. Hierdoor hoef je niet op een later tijdstip weer een verdiepingsvloer loods aan te schaffen of te laten bouwen in je bedrijfspand.