Naamplaatjes

Waarom zal ik naamplaatjes aanschaffen?

Een naambordje of naamplaatjes op de voordeur is kortom het visitekaartje van uw woning. Met een naambordje naast uw voordeur geef je aan welke familie er op dat adres woont en geef je aan welk huisnummer het is. Naast deze functionele voordelen maakt een naambordje je woning ook nog eens helemaal af.

Naamplaatjes voor je eigen woning

Ga je binnenkort op jezelf wonen, samenwonen of ben je bezig bent met het bouwen van een gezinsuitbreiding? Dan zijn er genoeg redenen om dit stijlvol te laten zien door middel van naamplaatjes. Bij vele bedrijven kan je zelf je naamplaatje ontwerpen. Zo kan je de tekst, lettertype, kleur en de vorm zelf bepalen.

Cadeautip

Een andere reden waarom je naamplaatjes aan zou kunnen schaffen is omdat je het als cadeautje weg kan geven. Een ideaal cadeau voor iemand die is verhuisd of iemand die een kindje heeft gekregen. De naam van het kindje kan je verwerken in het naamplaatje, want zeg nou eerlijk hoe leuk is het als je je kindje als onderdeel van de familie op het familiebordje ziet staan.

Naamplaatjes
Naamplaatjes

Waar moet je op letten?

Bij het kiezen van naamplaatjes moet je eerst kijken welk materiaal jij het mooist vindt en het best vindt passen bij je woning. Daarna ga je kijken welke vorm of model je het best vindt passen bij je woning. Tevens ga je naar het ontwerp en ontwerp je zelf je naambordje voor naast je voordeur. Vaak kan je online al een naamplaatje laten maken en heb je hem binnen een dag alweer bij je thuis liggen.

Naamstickers

Wat je tegenwoordig ook veel vaker ziet zijn naamstickers. Die zijn tegenwoordig erg populair. Je kan een naamsticker gebruiken als geboortesticker, muursticker, deursticker en ga zo maar door. Het wordt nu vaak gebruikt in plaats van een naamplaatje. Naamstickers zijn namelijk zeer gemakkelijk te plakken en gemakkelijk weg te halen!