Slopen en saneren met Revoort

Wanneer je een grond het gekocht waar je heel veel interesse in had, maar waar nog een huis op staat waar je niet in wil gaan wonen, dan kan je deze woning laten slopen. Je kan deze laten afbreken en zelf een huis op de grond bouwen dat volledig naar jouw wens is. Maar aan sloopwerken begin je natuurlijk niet zomaar even zelf. Je doet daar best beroep voor op een professioneel bedrijf dat ervaring heeft met slopingswerken. Revoort is er daar een van. Zij staan voor je klaar om al je sloop- en saneringswerken voor jou aan te pakken! 

Gebouw veilig laten slopen

Wil je een gebouw laten slopen, dan moet dit op een veilige manier gebeuren, wat de reden van slopen ook is. Wanneer je kiest om het gebouw te laten slopen, ben je zeker dat de bouw niet uit zichzelf gaat instorten wanneer deze onstabiel is. Bij het slopen van een gebouw gaat er vooraf een inspectie gebeuren om te kijken wat de beste en meest veilige manier van slopen zal zijn. Er wordt met professionele machines gewerkt en met kennis van zaken. Wanneer de inspectie voltooid is, krijg je een offerte op maat en als je hier akkoord mee gaat, kunnen de sloopwerken starten! 

Saneren 

Wanneer je een grond hebt gekocht, dan kan het zijn dat de bodem van de grond vervuild is. Dit mag natuurlijk niet en daarom moet er aan sanering gedaan worden. Bij asbestsanering van de bodem, wordt het materiaal dat vervuilend is en in de grond zit, op een professionele manier verwijderd. Dit kan bij Revoort zowel op grote als kleine schaal en ze volgen netjes de regelgeving hieromtrent op. Bepaalde materialen in de grond, zoals asbest kunnen echt gevaarlijk zijn. Wanneer je dus een vermoeden hebt van grondvervuiling, neem je best zo snel mogelijk contact op met hen! 

Waarom kiezen voor Revoort? 

Bij Revoort willen ze zichzelf keer op keer bewijzen en de beste diensten kunnen leveren. Ze zijn daarom constant bezig met innovatie en gaan zeer goed voorbereid te werk. Alles wordt zorgvuldig besproken en gecontroleerd om vervolgens over te kunnen gaan op een perfecte en veilige manier van werken. Ze zijn deskundig en hebben al 20 jaar ervaring in slopen en saneren. Alle certificaten zijn in orde en ze beschikken over het best mogelijke materiaal dat er is. Communicatie en proactief werken is voor hen zeer belangrijk! Op die manier ben je zeker van goed en veilig uitgevoerde sanerings- en slopingswerken!