Een Ultimaker S5 voor grote opdrachten

Een Ultimaker S5 is de 3D printer die geschikt is voor het grote werk. Dat komt doordat de fabrikant zeer innovaties met de mogelijkheden is omgesprongen. Het is het soort printer dat gemakkelijk te gebruiken is voor werk op grote schaal. Dat komt onder meer door de uitgebreide mogelijkheden. Ook komt het door de manier waarop met het printoppervlak is omgesprongen. Het is daardoor zowel voor kleine als grote ondernemers mogelijk om er grote opdrachten mee aan te pakken. Het is dan ook aan te raden om hier meer kennis over op te gaan doen.

Werken aan grotere prints
De Ultimaker S5 is in de eerste plaats ene professionele printer. Dat is terug te voeren op de manier waarop dit model is opgebouwd. Omdat het 3D printen tegenwoordig aan stevige eisen moet voldoen, is het dus belangrijk dat de printer hier ook bij past. Het is onder andere belangrijk dat een uptime van 24 uur per dag te realiseren is. Waarbij de onderdelen de constante aanvoer van printopdrachten ook moeten aankunnen. Alles moet sterk en stabiel zijn om zeker te zijn van de mogelijkheden. Daar is dan ook voor gezorgd bij de ontwikkeling ervan.

Gerichte taken met de Ultimaker
De Ultimaker S5 is heel flexibel inzetbaar. Juist om die reden is het ook zo dat je er heel gericht mee kunt werken. Dat maakt de S5ook heel geschikt voor allerlei verschillende soorten gebruikers. Waarbij de overeenkomst is dat de 3D prints allemaal van hoge kwaliteit zijn. Dat maakt het bijvoorbeeld gemakkelijk om er productie mee te draaien. De printer kan dit ook goed aan. Daarnaast is het ook slim om er ontwerpwerkzaamheden mee te doen. Een techniek als rapid prototyping helpt daar in ieder geval bij. Dit zijn allemaal belangrijke voordelen van het gebruik van Ultimaker.

Vele nieuwe mogelijkheden ontdekken
Wie al langer met 3D printen werkt, kan ook veel hebben aan de Ultimaker S5. Niet alleen zijn de dingen te doen die je altijd al deed. Het is juist ook zo dat je allerlei andere dingen ermee kunt doen op het gebied van printen. Daardoor bied je ook allerlei nieuwe mogelijkheden. Dit helpt je bijvoorbeeld om meer opdrachten binnen te halen als ondernemer. Ook helpt het je om als ontwerper meer nieuwe dingen te ontdekken en de grenzen te verkennen. Daardoor is de printer dus ook aantrekkelijk voor allerlei soorten mensen om mee te werken. Alles is mogelijk.

Voor meer informatie over Ultimaker en Ultimaker S5 Pro Bundle, bezoek onze website!